Kenneth Solfjeld

Tlf.: 75057706/97135925 email: ksolfjeld@gmail.com

Jeg er født og oppvokst i Sandnessjøen på Helgeland. Har alltid vært fascinert av det visuelle, og begynte tidlig å tegne. Jeg kjøpte mitt første speilrefleks for konfirmasjonspengene i 1985, og ble umiddelbart bitt av basillen. Det var ingen vei tilbake. Etter 10 år i Oslo, Trondheim og Stavanger var jeg atter tilbake på Helgeland, og her har jeg vært siden. Naturen på Helgeland er fantastisk, og gir alltid inspirasjon og locations til nye motiver. I tillegg til naturbilder, tar jeg portretter, konsert/festivalbilder, og innimellom mere abstrakte ting.

Kenneth Solfjeld

fredag 21. oktober 2011

Utstoppet rein i forfall. Take 2.

Dro tilbake til ondskapens kafe på Sjonfjellet for en ny take med husreinen. Ryddet vekk endel forstyrrende ting og tang. Bortsett fra det og vinkelen fra der bildet ble skutt, og litt forskjellig ambient lys, er det meste likt som på det første bildet. Men ryddigere.

onsdag 12. oktober 2011

Morfars Vidunder

Morfars Kodak Junior fra før krigen. Virker fortsatt med 120-film, men man må smi litt på spolen for at filmen skal passe.

Årets første Sidensvans

Årets første Sidensvans-shots. Store flokker med Sidensvans i år også, så det kan bli bra fotografisk sett.

lørdag 8. oktober 2011

Gammel Sliter

Gamle trebåter er vakre. De holder seg år etter år, hvis de blir tatt vare på.

torsdag 6. oktober 2011

En nærtitt på fjær

Macrofoto av fjær kan være givende. Man kan få frem mange spennende komposisjoner. Her er det i tillegg brukt en SB-900 påmontert en Lastolite Ezybox, trigget med Hahnel Combi TF radiotrigger.